Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Teknisk Kompetens 24/7/365

Vi finns tillgängliga dygnet runt kontakta oss via nedan formulär.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Teknisk Kompetanse 24/7/365

Vi arbeider hardt for å bli den ledende hostingleverandøren i Norden. Nå tar vi enda et skritt nærmere dette målet og åpner muligheten for at kundene våre kan bestille teknisk hjelp alle dager og hele døgnet via e-post (på engelsk). Har du noen av tjenestene VPS, dedikert server, Elastic Cloud Server, Hosted Hyper-V, Colocation eller en skreddersydd servertjeneste, kan du nå kontakte oss døgnet rundt, alle dager i året og få hjelp med for eksempel feilrapportering av tjenesten, akutt teknisk konsultasjon osv. For tjenesten Teknisk kompetanse hele døgnet, alle dager gis det ingen garantert responstid eller garantert tid for å løse problemet. Har du som kunde en forretningskritisk serverløsning og trenger utvidet service, anbefaler vi SLA (serviceavtale) for tjenesten.

En feil med en servertjeneste kan avhenge av mange faktorer, og vår erfaring sier at de aller fleste feil som rapporteres av brukerne våre, skyldes faktorer som er innenfor kundens ansvar, for eksempel problemer med nettsider, databaser, script, applikasjoner og overbelastning osv. I skjemaet nedenfor kan du angi hvor lenge du vil at teknikeren skal jobbe med det akutte oppdraget, og selvfølgelig belaster vi deg ikke hvis problemet ligger innenfor Ipeers ansvarsområde.

Vi ønsker å understreke at denne kontaktveien kun skal brukes ved spørsmål av akutt karakter, samt når Ipeers vanlige supportavdeling har stengt, f.eks. mellom 16.30 og 08.00 på hverdager, helligdager, i helger osv.

 

Pris per påbegynt time belaster med 980 kr.


Kommunikasjonsspråket for denne tjenesten er kun engelsk.

Navn:

Firma:
E-post:
 

Tjänst:

Upp till 1 timme
Upp til 2 timmar
Upp till 5 timmar
Upp till 10 timmar

Meddelande:


CAPTCHA Image

Skriv in svaret på nedanstående fråga:

 

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago