Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Cluster

Clustere er servermiljø som sørger for maksimal tilgjengelighet og redundans.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Cluster


Ipeer kan via skreddersydde cluster tilby High Availability Hosting (HAS), noe som gir kunden høyest mulige hastighet, tilgjengelighet og sikkerhet. Clustrert hosting er en høykvalitativ hostingteknologi der ressurser, hastighet og redundans fordeles og brukes av et flertall serverer. Et cluster bygges på en slik måte at om en server, en såkalt node, i clusteret feiler så omdirigeres trafikken automatisk til en annen node, på denne måten har du maksimal redundans for din serverløsning. I et cluster kan man alltid utføre systemoppgraderinger uten noen som helst nedetid. Du kan oppgradere eller bytte ut maskinvare og tross dette så kan din virksomhet være operativ 24 timer i døgnet uten å bli det minste påvirket.


Eksempel på når clusterer et bra alternativ:


Høytrafikkert webside

Du har kanskje mye trafikk under kortere eller lengre perioder, eller så har du kanskje en konstant høytrafikkert webside, da kan det være et bra alternativ å ha et cluster der en lastbalanserer fordeler trafikken på flere noder. Om man har sin løsning i et cluster og man får uventet mye trafikk ved f.eks. lykkede kampanjer, er det relativt enkelt å oppgradere med flere noder, som kan hjelper til å ta hånd om belastningen og sikkerhetsstille driften.


Skalerbar e-postløsning

Har du behov av en større e-postløsning som du ønsker skal være skalerbar, dvs. du ønsker at systemet skal kunne vokse i den takt som behovet for deg øker, da er et e-postcluster et alternativ for deg. Via en clustrert e-postløsning fordeles lasten mellom de serverer som finns tilgjengelige for at ikke en spesifikk server skal overbelastets. E-postclustrering medfører også at optimal tilgjengelighet kan tilbys til sluttbrukeren.


  • Skreddersydd maskinvare etter løsning og behov.
  • Lav initial investering med store tilvekst muligheter.
  • Systemvedlikehold i live miljø uten nedetid.
  • Full redundans ved eventuelle maskinvare feil.
  • Mulighet til kortsiktige oppgraderingen av utstyr.
  • Høyeste tilgjengelighet.


Kontakt oss så hjelper vi deg med å skreddersy en totalløsning som passer for dine hosting. Og serverbehov. Du kan kontakte oss for mer informasjon på: Du kan kontakta oss för mer information på:


Navn:

Firma:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Angi teksten på bildet:

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago