Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Colocation

Plasser deres servermiljø i Ipeers førsteklasses datasenter.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Colocation


Med et svært kraftfullt datasenter tilbyr Ipeer bedrifter en høykvalitativ og sikker colocation tjeneste, der din bedrift har mulighet til å outsource sin virksomhets IT-miljø. Ipeer har hele 10 års erfaring av colocation og storskalig systemdrift noe som gir deg som kunde profesjonell service og support.Vår colocation
Ipeers colocation-tjeneste gir deg total kontroll over dine serverer samtidig som du får den kraft, reliabilitet og sikkerhet som deres virksomhet krever. Din bedrift behøver ikke lengre tenke på saker som Internetkapasitet, strøm, kjøling, backup, dieselgeneratorer og overvåkning. Når dere outsourcer deres serverdrift til Ipeer, så gir det deg mer tid til å fokusere på din bedrifts kjernevirksomhet.

Dine server plasseres i vårt toppsikre datasenter og driftes samt overvåkes av en svært kunnig teknisk personale. Alle komponenter i datasenteret overvåkes døgnet rundt, dette gjør det mulig for servicepersonal å påbegynne feilsøking og feilavhjelping innen noen minutter.


Datasenteret er dessuten koblet til et av Europas mest stabile og raskeste IP-nett der full diversitet er selvsagthet. Tilkoblingene er koblet via helt uavhengige veier.


Ipeer bruker bare kjente og velrenommerte partnere slik som Cisco, Dell, HP, IBM, Fortinet Skanova, TeliaSonera og Telia International Carrier for å sikkerhetsstille drift og mulighet å levere høykvalitative tjenester.

Kontakt oss så hjelper vi deg å skreddersy en totalløsning som passer dine hosting- og serverbehov. Du kan kontakte oss for mer informasjon på:Navn:

Firma:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Angi texten på bildet:

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago