Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

E-postsystem

Kvalitativ IT-drift av e-postservere som Exchange 2013 og Zimbra.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

E-postsystemer


Hva er et e-postsystem?

Et e-postsystemet er et system for å håndtere e-post, noen ganger kan det være slik at en delt tjeneste ikke er nok, for eksempel at man har et større antall mail som må gå samtidig, eller at man har høyere krav til tilgjengelighet og sikkerhet.


Hva er forskjellene mellom delt tjeneste og egen server?

En delt tjeneste er ofte begrenset, enten at man bare får lov til å sende x antall mail eller at man har et viss lagringsplass tilgjengelig, det er også en begrenset mulighet i et delt system å sende mail samt å administrere spam og virus. På en egen e-postserver setter dere selv grenser for hva man kan gjøre.


Når bør jeg flytte fra delt tjeneste til egen server?

Det enkle svaret er at når du føler deg begrenset. Det mer avanserte svaret er at du bør alltid vurdere din egen tjeneste om ikke annet så av sikkerhetsmessige grunner.


Jeg trenger å sende 100-1000 brev i uken, trenger jeg en egen server for det?

Nei, de fleste delte tjenester klarer dette uten problem. Om e-postene derimot inneholder tunge filer som PDF-filer, bilder, dokumenter og filmer så kan du muligens overskride begrensningene. Hvis du er usikker, ta kontakt med oss ​​slik at vi kan hjelpe deg med å beregne det.


Når du kommer opp i volymer som 1000-10000 eller høyere kreves vanligvis en egen server. Du må også kontrollere at serveren er konfigurert og satt opp på en slik måte at ingen e-post blir behandlet som spam server, også dette hjelper vi dere gjerne med.


Hvordan begrenser vi at serveren er karakterisert som en spam-server?

  • 1. E-posten som sendes ut er den første man må se på. Hvordan er de konstruert rent tekstmessig, inneholder de ord som har høy spamvurdering?
  • 2. Neste steg er å se hvem e-posten går til, bare de personer som har bedt om å motta e-post enten ved å godkjenne enavtale eller har meldt seg på for å for eksempel få tilbud, bør få e-posten. Man bør også ha med en link hvor mottageren kan avslutte abonnementet.
  • 3. Handler om serveren i seg og konfigurasjon, har serveren en rekursiv DNS slik at mottagende e-postservere kan få navneoppslag selv SPF DKIM HRP mm. bør gjennomgås.
  • 4. Når du gjør større masseutsendelser bør du gjøre det i intervaller.


Jeg har et behov for mer sikkerhet enn hva delte tjenester tilbyr, hvordan kan dette se ut?

Sikkerhet er et stort begrep og kan sees fra forskjellige synsvinkler, handler sikkerhet om at e-posten alltid skal komme frem? Eller at man skall kunne gjenopprette slettede meldinger? Eller handler det om eventuell virus/trojaner som kan slippe igjennom? Vi har mange års erfaring i å sette opp systemer av alle slag, og vi utgår alltid fra deres behov når vi gjør dette.


Hosted Exchange

Hosted Exchange er for de som krever det lille ekstra. Her får du muligheten Push mail og ActiveSync slik at du kan direkte kan se e-postmeldingen, for eksempel i din iPhone, iPad eller Android-baserte telefon/pad. Du kan også sette opp delte kalendere og andre ting som Microsoft Exchange tilbyr som delte kontakter, OWA (Avansert webmail), osv. Les mer på http://www.ipeer.no/hosted-exchange.php eller ring oss for mer informasjon.


Hvilke tjenester tilbyr dere hvis vi trenger en egen e-postserver?
Vi hjelper deg med å ta frem både maskinvare og konfigurasjon. Sammen med en SLA som passer deg.Navn:

Foretag:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Angi teksten på bildet:

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago