Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Kampanjeserver

Midlertidig eller konstant kampanje - Ipeer har fleksible løsninger for dere.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Kampanjeserver


Er dere på utkikk etter servertjenester som tåler trykket under en permanent eller midlertidig kampanje? Ipeer tilbyr en rekke ulike servertjenester som gjør det mulig for organisasjonen å sette i gang både mindre og større nettkampanjer med fleksibel bindingstid. Vi tilbyr alt fra skalerbare skytjenester til fysiske og dedikerte maskinvareløsninger fra IBM og Dell. Ved valg av tjeneste er det viktig at dere beregner potensielt antall besøkende og hvor mye hver enkelt besøkende krever av ressurser. Dermed kan Ipeer utvikle en holdbar teknisk løsning som gjør det mulig å gjennomføre kampanjen uten driftsavbrudd eller forstyrrelser.


Stresstest og stabilitet!

Ved å utføre en stresstest kan vi sammen med kunden simulere et visst antall besøkende til infrastrukturen, for å se hvordan ressursene blir utnyttet. Det er gjennom disse simuleringene vi i fellesskap kan optimere (hjemmeside, databaser, webserver) og dessuten finne ut hvilke fysiske maskinvareressurser som er nødvendig ved vellykket gjennomslag.


Belastningsfordeling og CDN

Gjennom belastningsfordeling hos oss samt CDN kan dere raskt, enkelt og effektivt håndtere store mengder besøkende samtidig.


Skalerbarhet

Gjennom tjenester som f.eks. Hosted Hyper-V og Elastic Cloud Server kan dere skalere serveren opp og ned i sanntid. Fra et kostnadsperspektiv gir dette store muligheter for å minimere infrastrukturkostnadene og samtidig ha infrastruktur som tåler trykket fra interesserte kunder og besøkende i kampanjeperioder.


Mange års erfaring

Vi har lang erfaring med å hjelpe til ved kampanjer og har satt opp både enkle, individuelle servere samt mer komplekse miljøer bestående av flere servere.


Navn:

Firma:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Angi teksten på bildet:

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago