Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Lagring

Lagre dataene trygt i et høykvalitativt datasenter.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Lagring


Ipeer tilbyr skreddersydde lagringsløsninger der en dyptgående analyse utføres for å ta frem en løsning som passer inn samt klarer av alle de krav og den datamengde som skal lagres. Trenden under en periode har vært å ikke lagre virksomhetskritisk data lokalt på hver enkelt server, men konsolidere dette til en større lagringsløsning. Data er noe som nesten alltid vokser med tiden og derfor er det svært viktig å tenke på skalerbarheten ved fremtagning av lagringsløsninger. Under har vi listet tre ulike standardiserte løsninger som Ipeer tilbyr og har store erfaringer med.


SAN

Et Storage Area Network eller et såkalt SAN, er en dedikert lagringsløsning som overfører data mellom serverer og løsningen via et helt eget separat nett med hjelp av f.eks. FibreChannel eller ISCSI. En stor fordel med SAN er dens evne å flytte store blokker av data som er svært viktig for database, imaging og transaksjonsløsninger.


NAS

En Network-Attached Storage, en såkalt NAS, er en nettverksbasert lagringsløsning. Fordelen med en NAS er at løsningen ikke behøver være plassert i nærheten av de serverne der dataen som skal lagres finnes, men det er viktig at bra konnektivitet finnes da dette muliggjør rask overføring og lagring.


DAS

En Direct-attached storage en såkalt DAS, er en lagringsløsning som kobles til direkte til ene eller flere serverer og er tilpasset for servermiljøer som består av få serverer. DAS sees på som en svært bra og kostnadeseffektiv løsning for et mindre antall serverer, man bør tenke på at skalerbarheten ikke er den samme som f.eks med NAS og SAN.


Ipeer tilbyr også muligheten til offsite backup der data lagres i et sekundert datasenter som er plassert lang ifra det primære datasenteret. Datasenteret er koblet sammen via dedikerte fiberkoblinger.


Kontakt oss så hjelper vi deg med å skreddersy en totalløsning som passer for dine hosting. Og serverbehov. Du kan kontakte oss for mer informasjon på: Du kan kontakta oss för mer information på:


Navn:

Firma:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Angi teksten på bildet:

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago