Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Public Cloud

Kostnadseffektive løsninger etter behov

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Public Cloud


Med Ipeers Public Cloud får dere egne løsninger, for eksempel virtuelle nettskyer eller servere på maskinvaresystemer som deles med andre kunder. Dette fører til mye lavere kostnader og høy pålitelighet ettersom dere blir en del av veldig store, kraftige systemer. Alt fra en plass på en webserver med e-post (webhotell) til ulike versjoner av egne virtuelle servere som dere kan styre til automatisk skalerbare nettskyer – alt er mulig til en lav kostnad gjennom delte maskinvaresystemer i våre offentlige nettskyer. Deretter kan løsningene i ulike grader selv ha egne dedikerte ressurser, egen redundans og egen failover mellom virtuelle noder slik at det oppnås en ekstrem pålitelighet uten egen programvare.


I Ipeers Public Cloud-løsninger finner vi:


Virtuell Privat Server

Med en VPS får dere følelsen av en egen server til en lav kostnad. I løpet av minutter har dere deres egen server med valgfritt operativsystem.


Elastic Cloud Server

En lettadministrert nettskyserver som enkelt kan oppgraderes/nedgraderes ved behov, og der dere betaler for brukt tid. Automatisk skalerbarhet, enorm kraft.


Hosted Hyper-V

Kraftig virtuell server i nettskyen med dedikerte ressurser i et redundant miljø med failover - Windows Server 2008 R2.


Hosted Exchange

En sikker e-postløsning, inkludert delte mapper, kontakter og kalendre, der alle data og filtre lagres i Sverige – Microsoft Exchange 2010.


Webhotell

Rimelig lagringsplass for hjemmesider på Windows- eller Linux-server med e-postkontoer, installering av gratis applikasjoner, gratis domene og støtte.

Ta kontakt med oss, så kommer vi med forslag og råd til det som passer best til deres forutsetninger og mål:Navn:

Firma:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Angi teksten på bildet:

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago