Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Replikering

Säkerställ och duplicera ert data till annan lokation och fysisk
hårdvara för maximal säkerhet.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Replikering og failover


Replikering og failover er en svært kostnadseffektiv løsning for kunder som vil ha serverløsning med høyest mulig tilgjengelighet. Ved å bruke replikering speiles dataene automatisk videre fra den primære til den sekundære serverløsningen. Hvis den primære serverløsningen skulle svikte for eksempel på grunn av et maskinvarerelatert problem, tar den sekundære serverløsningen automatisk over driften. Takket være replikeringsfunksjonen vil ikke dette merkes, ettersom dataene som ligger på serverløsningene er identiske.


Manuell/automatisk failover

En manuell failover innebærer at den må settes i gang manuelt. Fordelen med dette er at man har en tekniker som overvåker prosessen og kan kontrollere at alt fungerer korrekt i etterkant. Ulempen er at det blir et avbrudd mens teknikeren setter i gang failoveren. Automatisk failover innebærer at programvaren automatisk registrerer om det er behov for failover og setter den eventuelt i gang. Fordelen er at det går automatisk og dermed raskt, ulempen er at man mister muligheten for etterkontroll hvis man ikke vet om failoveren er satt i gang.


Hvorfor er dette så viktig?

Hvis dere noen gang har vært så uheldige å oppleve at et forretningskritisk system har sviktet uten mulighet eller bare begrenset mulighet til tilbakelesing, vet dere allerede hvor stor forskjell det ville være å ha samme data på to ulike systemer samtidig og enten med et enkelt tastetrykk eller helt automatisk få tilgang til disse dataene.


Kan alle systemer replikeres?

Det enkle svaret: Ja!


Det lengre svaret er at det må vurderes i samarbeid med dere og med utgangspunkt i akkurat deres system. Med dagens teknologi har vi muligheter for å replikere alt ved hjelp av for eksempel virtualisering. Hva som passer til dere og deres miljø, er imidlertid noe vi kan se på sammen med dere.


Nødgjenoppretting!

Replikering og failover er et naturlig steg i konfigureringen av nødgjenoppretting. Har dere et forretningskritisk system, bør dere se på muligheter for replikering og failover mot denne. Ta gjerne kontakt for å diskutere de ulike alternativene.


Navn:

Firma:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Angi teksten på bildet:

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago