Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Utviklingsmiljø

Reduser utviklingskostnadene med utviklingsmiljø fra Ipeer.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Utviklingsmiljø


Trenger dere et utviklingsmiljø?

Gjennom våre virtuelle instanser kan vi i dag tilby miljøer for de aller fleste med noen få klikk. Med 42 ulike operativsystemer og muligheter for både belastningsfordeling, backup og egne tjenester, som CDN og mulighet for fleksible funksjoner for disk, CPU og minne, har dere en enorm verktøykasse til å bygge deres eget utviklingsmiljø med.


VPS, ECS, Hyper-V eller dedikert?

Vi har ulike servere til ulike behov. Trenger dere en enkel, rimelig server til enkle prosjekter, passer kanskje VPS-en best? Hvis dere er usikre på hvor stort prosjektet kommer til å bli og vil bare betale for det dere faktisk bruker, er kanskje ECS den optimale løsningen. Trenger dere en større server, kan vi også tilby dedikerte, fysiske servere. Hvis dere er interessert eller lurer på hvilken type server som passer best til deres miljø, kontakt oss.


SPLA

Ipeer er SPLA-leverandør av lisenser (f.eks. Microsoft, VMware) og har dermed mulighet for å leie ut lisenser til kunder, som gir en lav investeringsutgift. Gjennom SPLA har Ipeer også mulighet for å leie ut lisenser i kortere perioder, som gjør det mulig å avrope et utviklingsmiljø over 1, 3 eller 12 måneder.


Tilleggstjenester

Har dere behov for en spesifikk tjeneste, står vi til rådighet og våre teknikere hjelper dere med installasjon og konfigurasjon. Vi kan også hjelpe dere i gang med egen versjonshåndtering eller andre typer vanlige oppsett for utviklingsmiljøer. Dessuten kan vi legge til databasetjenester og ekstern backup for enklere tilbakelesing.


Har dere støtte for ASP, PHP, C++ osv.?

Det eneste som har en viss begrensning, er webhotellene. Alle serverne står derimot fritt til å installere hva som helst på, som innebærer at vi har støtte for alt, med forbehold om valg av tjeneste. Ved behov for f.eks. grafikkort eller annen type maskinvare bør man velge dedikert plattform. Trenger dere hjelp med installasjonen, kan vi bistå med det også.


Kontakt oss, så forteller vi mer om hva vi kan tilby av utviklingsmiljøer. Vi er tilgjengelig på tlf. 815 56 485 eller via kontaktskjemaet under.


Navn:

Firma:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Angi teksten på bildet:

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago