Salg
+46(0)752 400 830

Support
+46(0)752 400 820

facebook blogger linkedin youtube twitter
  • facebook
  • blogger
  • linkedin
  • twitter

Webbserver

Egen webserver basert på Apache, NGINX eller IIS.

Kontakt oss via skjema

Support

+46(0)752 400 820

Salg

+46(0)752 400 830

Gilla oss på Facebook!

Följ oss på Google+!

Webserver


Bak hver nettside finnes en såkallt webserver som har i oppgave å hente opp og tolke lagret data og sende denne informasjonen til de som besøker siden. En webserver kan være bygget opp på mange forskjellige måter: den kan håndtere et stort antall mindre sider samtidig eller være dedikert til en enkelt krevende side, den kan håndtere ren HTML eller et skriptspråk som PHP og ASP, og mye mer.


Alle våre tjenester kan tilpasses for å møte deres behov, inkludert tjenester for mindre sider som webhotell. Våre webhotell er tilgjengelige i både Linux og Windows-versjoner med støtte for PHP og ASP samt mange andre funksjoner. På våre andre tjenester som ECS, VPS, Hyper-V og Dedikert Server så har dere som kunder full frihet til å installere akkurat hvilken webserver dere ønsker. Her er noen eksempler på de webservrer som dere kan benytte dere av:


Apache: Den vanligste webserveren for Linux, som til tider også brukes til Windows. En allround-webserver som kan håndtere nesten alt som en nettside behöver. Anslagsvis leveres 50% av alle nettsteder på Internett av Apache, hovedsakelig på grunn av sin fleksibilitet; Apache er modulbasert, noe som betyr at dere kan konfigurere det til å levere kun de funksjonene dere trenger. Det er også svært konfigurerbart, slik at det kan optimaliseres for mange forskjellige belastningsnivåer.


Nginx: En webserver som har økt i popularitet under den siste tiden, på grunn av sin effektive håndtering av statistisk innehold som bilder eller HTML-sider. Nginx brukes først og fremst av større nettsteder som Facebook og Netflix, der hver lagrede megabyte av minne er av stor verdi. Opp i mot på 29% av de 1000 mest besøkte nettstedene i verden bruker Nginx helt eller delvis. Denne webserveren kombineres ofte med Apache eller andre håndterere av dynamiske material, for å sende videre PHP og lignende innhold der og dermed utnytte den sterkeste siden av de to ulike plattformene. Nginx krever en større kunnskap om Linux og administrasjon og optimalisering av webservere generelt, og blir derfor sjelden brukt for mindre sider.


IIS: Microsofts egne webserver som finnes tilgjengelig for å installere på alle Windows-servrer. IIS er i deres nyeste utgavene modulær, og har gjennom dette, blant annet støtte for FTP og en databasehåndteringsverktøy, noe som gjör IIS til et mer omfattende verktøy for alt webrelatert materiale på serveren der det er installert. IIS støtter også mange typer autentifikasjon og sertifikater, noe som betyr at mange bedrifter som tar sikte på en sikker web velger å bruke IIS. Kort sagt, det er en stor mengde alternativer og muligheter når man skal sette opp en web server. Hvis dere planlegger å sette opp en nettside for deres bedrift eller dine personlige prosjekter, er vi glade for å hjelpe til! Kontakt oss og vi vil hjelpe deg med å finne en løsning som passer dere.


Navn:

Firma:
E-post:
Telefon:
 

CAPTCHA Image

Angi teksten på bildet:

Latest Tweets

Ipeer @ipeerab over a year ago